Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων

«ΒΑΣ. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΦΕ – ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ. ΕΙΔΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ»

Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Από την 25.5.2018 εφαρμόζεται ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, γνωστός ως GDPR, με τον οποίο ενισχύεται η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η «ΒΑΣ. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΦΕ – ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ. ΕΙΔΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ» με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα, εφαρμόζει τον νέο κανονισμό για την επεξεργασία τους και σας ενημερώνει αναλυτικά.

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε

Η «ΒΑΣ. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΦΕ – ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ. ΕΙΔΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ» συλλέγει προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αλλά και την ενημέρωσή σας για νέα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Διαχειριζόμαστε αυτά τα στοιχεία με τη μεγαλύτερη υπευθυνότητα και δεν τα μεταφέρουμε ή μοιραζόμαστε με τρίτους χωρίς την άδειά σας.

Τι δεδομένα συλλέγουμε;

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε στοιχεία που βοηθούν στην επικοινωνία μας μαζί σας, την κατανόηση των αναγκών σας και την εξατομικευμένη εξυπηρέτησή σας.

Για όλους τους πελάτες μας:

 • Προσωπικά στοιχεία σας, όπως ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση.
 • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως ταχυδρομική διεύθυνση, e-mail, σταθερό και κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον και κατά περίπτωση, ανάλογα με το είδος των προσφερόμενων ή παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών:

 • Δεδομένα που προκύπτουν από τη χρήση και τις συμβάσεις προϊόντων της «ΒΑΣ. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΦΕ – ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ. ΕΙΔΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ»
 • Δεδομένα από πληρωμές που εκτελείτε και σχετικές υπηρεσίες.

Σας ενημερώνουμε για όσα σας ενδιαφέρουν

Συλλέγουμε τα δεδομένα σας από διάφορες πηγές με τη συγκατάθεσή σας και πάντοτε σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Συνοπτικά, τα δεδομένα μπορεί να προέρχονται από πληροφορίες που εσείς επιλέγετε να μοιρασθείτε μαζί μας, από συμβάσεις και χρήση προϊόντων της «ΒΑΣ. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΦΕ – ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ. ΕΙΔΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ» με τη συγκατάθεσή σας ή βάσει του νομοθετικού πλαισίου.

Από πού συλλέγουμε τα δεδομένα σας;

Προσωπικά δεδομένα και στοιχεία επικοινωνίας προέρχονται από στοιχεία που επιλέγετε εσείς να μοιραστείτε μαζί μας.

Διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σας με υπευθυνότητα

Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία που συλλέγουμε για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας απέναντι στους Πελάτες μας και το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Επίσης, για να επικοινωνούμε απευθείας μαζί σας σχετικά με τα προϊόντα που ήδη έχετε ή νέα προϊόντα που ίσως σας ενδιαφέρουν, για προσφορές,  για να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες και να προσαρμόζουμε τα μηνύματα επικοινωνίας που λαμβάνετε στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Γιατί συλλέγουμε τα δεδομένα σας και πώς τα επεξεργαζόμαστε;

Η επεξεργασία των δεδομένων που έχουμε στη διάθεσή μας πραγματοποιείται για:

 • Την ταυτοποίησή σας και την επικοινωνία μας μαζί σας στο πλαίσιο των υποχρεώσεών μας απέναντί σας σε σχέση με προϊόντα της εταιρείας μας που έχετε ήδη ή για τα οποία έχετε υποβάλει .
 • Την εκτέλεση των παραγγελιών σας και γενικά την ομαλή λειτουργία και την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς εσάς.
 • Τη συμμόρφωσή μας με τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο και τις εποπτικές απαιτήσεις, καθώς και με τις αποφάσεις αρχών ή δικαστηρίων.
 • Την ενημέρωσή σας σχετικά με την αξιοποίηση των προϊόντων ή υπηρεσιών μας, τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά τους, όπως και για να κατανοήσουμε το βαθμό ικανοποιήσεώς σας από την εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες μας. Επίσης, για να κατανοήσουμε επιθυμίες και ανάγκες σας για το σκοπό της εξυπηρετήσεως σας.
 • Την προώθηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας προς υπάρχοντες και δυνητικούς Πελάτες κατόπιν ρητής συγκαταθέσεώς τους.

Στοιχεία επικοινωνίας υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων

Επωνυμία: «ΒΑΣ. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΦΕ – ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ. ΕΙΔΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ»

Διακριτικός Τίτλος: Βασ. Αρχοντάκη Α.Ε. 

Διεύθυνση Έδρας: ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 45 ΧΑΝΙΑ  ΤΚ. 73132

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 28210 52364

Web Design & Digital Marketing Consulting By Mene & Jo

ESPA Image εργαλ. ανταγ. αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχείρησεων
0
  Your cart
  το καλάθι είναι άδειοεπιστροφή στο κατάστημα