ο καφές της ποικιλίας

βάζουμε agape παντού
Ένας espresso ιδιαίτερος, μοναδικός, με ποικιλία και ένταση. Διαθέτει τέσσερις διαφορετικές ποικιλίες. The 1973 αποτελείται από 100% κόκκους arabica, με μέτρια προς δυνατή ένταση. Ακολουθεί ο Rana blu, επίσης με 100% κόκκους arabica και ελαφρώς μεγαλύτερη ένταση. Ο Torre Rossa κάνει μία ιδιαίτερη μίξη κόκκων arabica και robusta, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό άρωμα και αφήνοντας μία εξαιρετική επίγευση, ενώ παράλληλα η έντασή του κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο agape απευθύνεται και σε όσους αγαπούν τον καφέ μα όχι την καφεΐνη, με την decaf εκδοχή του. Ένας μοναδικός συνδυασμός έντασης και decaffeine, σε κόκκους 100% arabica, που θα σας συναρπάσει.
αγόρασε καφέ
Καφές Αρχοντάκη
ο espresso της διπλανής πόρτας
Ένας Speciality Espresso σε σπυρί από 100% κόκκους arabica, για τους λάτρεις του 3ου κύματος, ο οποίος κυκλοφορεί σε τέσσερις τύπους, Matteo, Dodo, Felice & Decaf.O CUP έχει προσωπικότητα, είναι μοναδικός και χαρίζει απλόχερα τα γευστικά χαρακτηριστικά του που είναι η γλυκάδα του, τα αρώματά του και η πλούσια γεύση του. Ο CUP διαθέτει και μονοποικιλιακούς από την Αιθιοπία, την Κένυα, τη Γουατεμάλα, την Κολομβία, τη Βραζιλία, με ιδιαίτερα αρώματα και επίγευση, έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.
αγόρασε καφέ
Καφές Αρχοντάκη - Ο καφές
ένας espresso αυθεντικός
Ο Arc είναι ιδιαίτερος καφές, και απευθύνεται σε ιδιαίτερους ανθρώπους. Αποτελείται από άριστες ποικιλίες καφέ, από επιλεγμένες χώρες παραγωγής, ενώ καβουρδίζεται και συσκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας. Αυτός ο specialty espresso καφές σε σπυρί, διατίθεται σε τέσσερα διαθέσιμα χαρμάνια που κάνουν τη διαφορά: Boutique, Dark Boutique, Exotic και Grand Cru.
αγόρασε καφέ
ελληνικός της νοσταλγίας
Ο Ελληνικός Καφές ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ φτιαγµένος µε µεράκι παράδοσης, κρύβει µέσα του αρωµατικά µυστικά και κυκλοφορεί σε διάφορα χαρµάνια, όπως Παραδοσιακός, Χρυσός, Διπλός, Ελαφρύς (Ξανθός), Χωρίς Καφεϊνη και Βιολογικός. Ο καφές της απόλαυσης, της εκδρομής, της χαλάρωσης, της κάθε μας ημέρας.
αγόρασε καφέ
Καφές Αρχοντάκη - Ο καφές
ο καφές φίλτρου και espresso της παρέας
O καφές φίλτου POEM είναι ο καφές που μοιραζόμαστε. Αυτός που φτιάχνουμε για να πιούμε μαζί με τους συνεργάτες ή την παρέα μας.Ο POEM κυκλοφορεί σε τρεις τύπους - κλασικό, δυνατό και decaf, καθώς και σε αρωματικό συσκευασμένο, με άρωμα φουντούκι, βανίλια, σοκολάτα, βανίλια-φουντούκι και καραμέλα.Επίσης διατίθεται POEM εσπρέσσο σε συσκευασίες των 250γρ. σε πέντε τύπους: 100% arabica, aroma, crema, decaf και bio. POEM διατίθεται και στιγμιαίος σε συσκευασίες των 100γρ. και 200γρ. και decaf σε συσκευασία των 100γρ.
αγόρασε καφέ
Καφές Αρχοντάκη - Poem Espresso

Web Design & Digital Marketing Consulting By Mene & Jo

ESPA Image εργαλ. ανταγ. αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχείρησεων
0
    το καλάθι σας
    το καλάθι είναι άδειοεπιστροφή στο κατάστημα