όλα ξεκίνησαν από την αγάπη για τον καλό καφέ

horeca 2023

Εδώ και 50 χρόνια στην εταιρεία Αρχοντάκης #psinoumekafe με αγάπη και μεράκι!

δες εδώ

Athens coffee Festival 2022

Για 6η συνεχόμενη χρονιά και πάλι εκεί…Στη μεγαλύτερη γιορτή του καφέ στην Ελλάδα!

δες εδώ

World of coffee – Milan 2022

Η Αρχοντάκης ΑΒΕΕ ταξίδεψε στο Μιλάνο στο World Of Coffee exhibition αναπτύσσοντας το δίκτυο συνεργατών της και στοχεύοντας στην επιπλέον ενίσχυση της εξωστρέφειας της.

δες εδώ

Food expo 2022

Η Β. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ συμμετείχε στην FOOD EXPO 2022 – την κορυφαία εμπορική έκθεση για τα τρόφιμα και ποτά στην Ν.Α. Ευρώπη, η οποία έλαβε μέρος 12-14 Μαρτίου στο Metropolitan Expo.

δες εδώ

horeca 2022

Εξωστρέφεια, δημιουργικότητα, γνώση! Με πυξίδα μας τις τρεις αυτές έννοιες, συμμετείχαμε για μία ακόμη χρονιά στη HORECA 2022, τη μεγαλύτερη έκθεση της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης, που πραγματοποιήθηκε 11-14 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expο!

δες εδώ

limassol coffee festival 2021

Με ξεχωριστή παρουσία και ιδιαίτερο ενθουσιασμό συμμετείχαμε στο Limassol Coffee Festival, που πραγματοποιήθηκε 15-17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό!

Η εταιρεία μας δε θα μπορούσε να λείπει από το πρώτο φεστιβάλ καφέ της Κύπρου, έτσι έδωσε δυναμικά το «παρών» και κέρδισε της καλύτερες εντυπώσεις με τις ξεχωριστές ποικιλίες καφέ που παρουσίασε, αλλά και την αγάπη, το μεράκι και τις γνώσεις πολλών ετών γύρω από τον καλό καφέ!

δες εδώ

Web Design & Digital Marketing Consulting By Mene & Jo

ESPA Image εργαλ. ανταγ. αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχείρησεων
0
    Your cart
    το καλάθι είναι άδειοεπιστροφή στο κατάστημα