όλα ξεκίνησαν από την αγάπη για τον καλό καφέ

limassol coffee festival 2021

Με ξεχωριστή παρουσία και ιδιαίτερο ενθουσιασμό συμμετείχαμε στο Limassol Coffee Festival, που πραγματοποιήθηκε 15-17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό!

Η εταιρεία μας δε θα μπορούσε να λείπει από το πρώτο φεστιβάλ καφέ της Κύπρου, έτσι έδωσε δυναμικά το «παρών» και κέρδισε της καλύτερες εντυπώσεις με τις ξεχωριστές ποικιλίες καφέ που παρουσίασε, αλλά και την αγάπη, το μεράκι και τις γνώσεις πολλών ετών γύρω από τον καλό καφέ!

δες εδώ

athens coffee festival 2021

Για 5η συνεχόμενη χρονιά συμμετείχαμε στο Athens Coffee Festival. Από 25-27 Σεπτεμβρίου, βρεθήκαμε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι και όλο το τριήμερο ήταν μια πραγματική γιορτή – η μεγαλύτερη γιορτή του καφέ στην Ελλάδα!

Στο ειδικά διαμορφωμένο μας περίπτερο υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά κοινό και επαγγελματίες και είχαμε την ευκαιρία να ψήσουμε και να απολαύσουμε φρεσκοαλεσμένο ελληνικό Αρχοντάκη, να ανταλλάξαμε απόψεις για την επόμενη ημέρα στον ελληνικό καφέ, αλλά και να κάνουμε τη δική μας… αναδρομή στην ιστορία, που μετράει από το 1973!

δες εδώ
Ο Καφές Αρχοντάκη στην HORECA και την Food Expo

ο καφές αρχοντάκη στην horeca και την food expo

Ό καφές Αρχοντάκη ανανεώνει κάθε χρόνο το ραντεβού του στην μεγαλύτερη έκθεση τροφοδοσίας ξενοδοχείων και μονάδων μαζικής εστίασης. Σε μία έντονη εποχή που όλα αλλάζουν με εντυπωσιακές ταχύτητες, η εταιρεία επιδεικνύει προσαρμοστικότητα, δίνοντας έμφαση στην εξωστρέφειά της.

δες εδώ
Χρυσό Βραβείο Ανώτερης Γεύσης

χρυσό βραβείο ανώτερης γεύσης

Το 2018, ο καφές Αρχοντάκη απέσπασε τη σημαντική διάκριση της ανώτατης γεύσης από τον φορέα International Quality Taste Institute (iTQi). Συγκεκριμένα, ο φορέας έχει έδρα στις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

δες εδώ

Web Design & Digital Marketing Consulting By Mene - Jo | Developed & Powered By GSQUARED (aka GxG)

ESPA Image περισσοτερα
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
0
    το καλάθι σας
    το καλάθι είναι άδειοεπιστροφή στο κατάστημα