επαγγελματικές μηχανές καφέ ξενοδοχείου

Η εταιρεία Αρχοντάκη παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά μηχανών καφέ για τις ανάγκες της ξενοδοχειακής σας μονάδας, με τις οποίες διασφαλίζετε σταθερά υψηλή ποιότητα καφέ και εξοικονόμηση κόστους.
Καφές Αρχοντάκη - HORECA
Twin Station 1.0 Gallon CBS-2142XTS
H μηχανή Twin Station 1.0 Gallon CBS-2142XTS της σειράς Touchscreen Series Coffee Brewer, παρέχει ευελιξία σε χώρους μικρού και μεσαίου μεγέθους, όπως mini market, φούρνους και lobbies. Μπορείτε τώρα να δοκιμάσετε τη λειτουργία του πλήρως εξοπλισμένου Extractor® Brewing System μέσω της λειτουργικής οθόνης αφής που είναι εύκολη στην ανάγνωση και απλή στην πλοήγηση.
Καφές Αρχοντάκη - HORECA
Twin Station 2.0 Gallon CBS-2152XTS-2G
Η μηχανή 2.0 Gallon CBS-2152XTS-2G της σειράς Touchscreen Series Coffee Brewers παρέχει ευελιξία σε μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους χώρους, όπως καφετέριες, εστιατόρια και αίθουσες δεξιώσεων. Απλοποιήστε τις καθημερινές σας λειτουργίες και αποκτήστε πλήρη έλεγχο του Extractor® Brewing System μέσω της λειτουργικής οθόνης αφής που είναι εύκολη στην ανάγνωση και απλή στην πλοήγηση.
Καφές Αρχοντάκη - HORECA
HWD-2110
Είτε αναζητάτε μια self-service επιλογή για καφέ, τσάι, πόριτζ και στιγμιαία ποτά, είτε εύκολες και γρήγορες λύσεις για παρασκευές που απαιτούν ζεστό νερό, η μηχανή HWD-2110 είναι η απάντηση. Ο ολοκαίνουριος σχεδιασμός συναντά τα αυστηρά πρότυπα καινοτομίας, αξιοπιστίας, αντοχής και ποιότητας της FETCO σε αυτό το αυτόματο μηχάνημα που μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 37 λίτρα ζεστού νερού. Προσφέρει στυλ, λειτουργικότητα και ευελιξία όπως κανένα άλλο στην αγορά αυτή τη στιγμή.
Καφές Αρχοντάκη - HORECA
HWD-2105
Ο διανομέας ζεστού νερού 18 λίτρων HWB-2105 είναι το ιδανικό μέγεθος για την προετοιμασία μεσαίας έως μεγάλης ποσότητας τροφίμων/ποτών, καθώς συνδυάζει την απλότητα μιας παραδοσιακής βρύσης με τη σύγχρονη τεχνολογία της οθόνης αφής, που επιτρέπει εύκολο έλεγχο της θερμοκρασίας και των μετρήσεων, διευκολύνοντας το προσωπικό στη χρήση. Ο απλός σχεδιασμός και η διάταξη της οθόνης καθιστούν εύκολο τον προγραμματισμό της επιθυμητής θερμοκρασίας για σταθερή και ακριβή παροχή ζεστού νερού για καφέ, αλλά μια ποικιλία τροφίμων και ροφημάτων.
Καφές Αρχοντάκη - HORECA
GR 2.2
Ο μύλος άλεσης καφέ διπλής χοάνης GR-2.2 είναι προγραμματισμένος και ελεγχόμενος ανά μερίδα, ώστε να αλέθετε μόνο την ποσότητα καφέ που χρειάζεστε. Η διπλή χοάνη αφαιρείται εύκολα, προσφέροντας ευελιξία στη δοσολογία του καφέ. Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά μεγέθη δόσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή η μηχανή διαθέτει ισχυρό μοτέρ .5 Hp και δίσκους λείανσης ακριβείας που προσφέρουν ομοιόμορφο αποτέλεσμα κάθε φορά.

ολοκληρωμένη σειρά μηχανών καφέ ξενοδοχείου

Με έξυπνο σχεδιασμό, ευκολία στη χρήση και εξοικονόμηση κόστους καλύπτετε τις ανάγκες του ξενοδοχείου σας σε καφέ για κάθε δραστηριότητα, από το πρωινό ως ένα επαγγελματικό συνέδριο.
Καφές Αρχοντάκη - HORECA
Krea Touch
Το Krea Touch είναι το τελευταίο μοντέλο που εμπλουτίζει την οικογένεια της Necta OCS. Ελκυστικός σχεδιασμός, μοντέρνος φωτισμός, επιχρωμιωμένα πλαίσια, λαμπερή μαύρη επιφάνεια και απαράμιλλη απόδοση κάνουν το Krea Touch την ιδανική λύση για ένα coffee break. Η μεγάλη οθόνη αφής και η φιλική προς το χρήστη επιφάνεια επιτρέπουν ποικιλία επιλογών, ευέλικτη και εξατομικευμένη διαχείριση συνταγών, roasters branding, επιλογές πώλησης και διαχείριση βίντεο.
Καφές Αρχοντάκη - HORECA
Korinto Prime
Η Korinto Prime είναι η νέα προσθήκη της NECTA, που απευθύνεται αποκλειστικά στον κόσμο του HO.RE.CA. Με προηγμένο σχεδιασμό από ανοξείδωτο ατσάλι για κανάτες έως 24 cm, σωστό φωτισμό και λειτουργικό πληκτρολόγιο, η Korinto Prime συμπληρώνει ιδανικά οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν τοποθετηθεί. Προηγμένος αυτόματος διανομέας καφέ και ποτών, που εξασφαλίζει επαγγελματικού επιπέδου απόδοση, εξαιρετική ποιότητα σε κάθε ρόφημα και ευκολία στη χρήση.

επαγγελματικές μηχανές με κάψουλες

Ελαχιστοποιήστε τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την παρασκευή καφέ και μειώστε τις ανάγκες σε συντήρηση και καθαρισμό. Βρείτε επίσης ιδανικές λύσεις για μηχανές μικρών διαστάσεων για δωμάτια ξενοδοχείων.
Καφές Αρχοντάκη - HORECA
MITACA IES
Πλήρως σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στην Ιταλία, η νέα μηχανή καφέ M1 προσφέρει εξαιρετική απόδοση με πίεση αντλίας 21 Bar και μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Η μικρότερη σε μέγεθος μηχανή espresso της Mitaca, με μεγάλη ευκολία στη χρήση, είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει ιδανικά σε κάθε χώρο. Το αυτόματο stand by εγγυάται εξοικονόμηση ενέργειας και ο προγραμματισμός δύο επιλογών ποσότητας ροφήματος σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε την απαιτούμενη ποσότητα καφέ. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η ποιότητα του καφέ αποτελούν τον ορισμό της τελειότητας, που γεννήθηκε από τη συνεργασία μεταξύ Mitaca και illycaffè.

Μηχανές Puq Press

Διασφαλίστε την απόλυτη σταθερότητα tamping και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα του καφέ με τις μηχανές συμπίεσης. Κερδίστε και αποδεσμεύστε χρόνο, για τους barista σας και διασφαλίστε ότι η συμπίεση του καφέ θα είναι ίδια για κάθε σας παρασκευή.
HORECA - Καφέ Αρχοντάκης
PUQPRESS Q1
Η συμπίεση είναι ένα σημαντικό κομμάτι της τέχνης του barista, αλλά κάνοντας το με το χέρι εκατοντάδες φορές την ημέρα, μπορεί να βλάψει τους ώμους και τους καρπούς. Γιατί λοιπόν να μην αφήσετε την Puqpress να σας προσφέρει το τέλειο tamping? Χωρίς καταπόνηση, έχετε περισσότερο χρόνο για δημιουργικότητα, εξυπηρέτηση & επικοινωνία με τους πελάτες!

Επαγγελματικές μηχανές καφέ

Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με κορυφαίες επαγγελματικές μηχανές καφέ, υψηλής αισθητικής και ποιότητας, με εγγύηση αξιοπιστίας και λειτουργίας και με εξαιρετική σχέση ποιότητας - τιμής.
HORECA - Καφέ Αρχοντάκης
Café Racer
Μερικές φορές σχεδιάζουμε κάτι για να επιτευχθεί ένας στόχος. Άλλες φορές για να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο, ή να εκπληρώσουμε μια φιλοδοξία. Όμως ο σχεδιασμός αυτής της μηχανής έγινε με σκοπό να εξυπηρετήσουμε την απόλυτη ελευθερία. Χωρίς βιασύνη, χωρίς περιορισμούς, χωρίς υποχρεώσεις. Εκτός από την εγγύηση άψογης απόδοσης σε Baristas σε όλο τον κόσμο. Για αυτό δημιουργήσαμε αυτή την μηχανή έτσι ώστε να περιβάλει την καλύτερη τεχνολογία Sanremo σε ένα στιβαρό και κομψό πλαίσιο.
HORECA - Καφέ Αρχοντάκης
Linea pb
Η μηχανή Linea PB διαθέτει εμβληματική εμφάνιση από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι La Marzocco, ενισχυμένη από απλοποιημένες γραμμές και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό διασύνδεσης που δίνει στον barista άμεσο λειτουργικό έλεγχο της θερμοκρασίας του λέβητα, της έντασης, της δόσης ζεστού νερού, αυτόματο back flush καθώς και άλλες επιλογές. Το χαμηλότερο προφίλ της Linea PB και η μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας την καθιστούν επίσης πρακτική, πάντα με την υπεροχή του παγκοσμίου φήμης ιταλικού σχεδιασμού.

Επαγγελματικοί μύλοι άλεσης καφέ

Επαγγελματικοί μύλοι εξαιρετικής ποιότητας και λειτουργίας για την ετοιμασία αρωματικού, φρέσκου καφέ. Καλύψτε τις ανάγκες της επιχείρησής σας για την κοπή και την άλεση του καφέ αποτελεσματικά και οικονομικά.
Καφές Αρχοντάκη - HORECA
F64 EVO
Ακριβής, αξιόπιστος, εύκολος στη χρήση: ο μύλος άλεσης F64 EVO είναι σχεδιασμένος για να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά των barista, ώστε να πετυχαίνουν τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά. Κάθε λεπτομέρεια έχει μελετηθεί για να διασφαλιστεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα και πρακτικότητα της χρήσης.

Web Design & Digital Marketing Consulting By Mene & Jo

ESPA Image εργαλ. ανταγ. αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχείρησεων
0
    Your cart
    το καλάθι είναι άδειοεπιστροφή στο κατάστημα