Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε , αζημίως και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβει τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται ο πελάτης μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιστρέφονται βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε ο πελάτης , χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την σχετική απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο.
Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχει ο πελάτης προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας του, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ).
Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μέσω του www.archontakis.com, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Κόκκινος Πύργος Χανίων, Τ.Κ. 73200 υποχρεωτικά μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο που τα συνόδευε.

  Πληροφορίες Παραγγελίας

  Καθώς όλα τα Αιτήματα Επιστροφής συνδέονται με την παραγγελία από την οποία προέρχονται τα προϊόντα προς επιστροφή, θα πρέπει να εισάγετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας, έτσι ώστε να την εντοπίσουμε:

  Όνομα (*)

  Επώνυμο (*)

  E-mail (*)

  Τηλέφωνο (*)

  Αριθμός Παραγγελίας (*)

  Όνομα προϊόντος (*)

  Κωδικός προϊόντος (*)

  Αιτία Επιστροφής (*)

  Το προϊόν έχει ανοιχτεί (*)

  Περισσότερες πληροφορίες


  Το πεδίο Κωδικός Παραγγελίας θα πρέπει να συμπληρωθεί με τον αριθμό της παραγγελίας που σας εστάλη στο email επιβεβαίωσης μόλις την καταχωρήσατε.
  Το πεδίο E-mail θα πρέπει να συμπληρωθεί με το email που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.

  Web Design & Digital Marketing Consulting By Mene & Jo

  ESPA Image εργαλ. ανταγ. αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχείρησεων
  0
   Your cart
   το καλάθι είναι άδειοεπιστροφή στο κατάστημα