7 Οκτωβρίου 2021

athens coffee festival 2021

Για 5η συνεχόμενη χρονιά συμμετείχαμε στο Athens Coffee Festival. Από 25-27 Σεπτεμβρίου, βρεθήκαμε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι και όλο το τριήμερο ήταν μια πραγματική γιορτή – η μεγαλύτερη γιορτή του καφέ στην Ελλάδα!

Στο ειδικά διαμορφωμένο μας περίπτερο υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά κοινό και επαγγελματίες και είχαμε την ευκαιρία να ψήσουμε και να απολαύσουμε φρεσκοαλεσμένο ελληνικό Αρχοντάκη, να ανταλλάξαμε απόψεις για την επόμενη ημέρα στον ελληνικό καφέ, αλλά και να κάνουμε τη δική μας… αναδρομή στην ιστορία, που μετράει από το 1973!

Οι coffee experts μας σε πυρετώδεις ρυθμούς, κέρασαν περισσότερους από 2.000 επισκέπτες Specialty espresso CUP από 100% κόκκους Arabica, αλλά και ιδιαίτερους μονοποικιλιακούς από τον Παναμά και την Τανζανία, ενώ μοιράστηκαν μαζί τους όλα τα μυστικά του καλού καφέ. Από την εκδήλωση δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις! Μία από αυτές ήταν η παρουσίαση της ολοκαίνουριας γευστικής πρότασης της εταιρείας μας που ξεπερνά τα όρια του καφέ, το νέο spread πραλίνας φουντουκιού Dorothy Noovel με πραγματική σοκολάτα και γάλα, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους!

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί για μία ακόμη χρονιά, καθώς για τη μεγάλη σας ανταπόκριση παρά τις συνεχείς προκλήσεις λόγω της πανδημίας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 15-17 Οκτωβρίου στην Κύπρο, καθώς θα λάβουμε μέρος στο Cyprus Coffee Festival!

Web Design & Digital Marketing Consulting By Mene & Jo

ESPA Image εργαλ. ανταγ. αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχείρησεων
0
    Your cart
    το καλάθι είναι άδειοεπιστροφή στο κατάστημα