11 Ιανουαρίου 2024

coffee business awards 2023

Μεγάλη τιμητική διάκριση για όλη την Β.ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Ο μεγαλύτερος και εγκυρότερος θεσμός της κοινότητας καφεστίασης επέστρεψε ανανεωμένος, για να τιμήσει και να βραβεύσει τους επαγγελματίες του κλάδου που ξεχώρισαν το 2023, σε μια εκδήλωση – γιορτή, γεμάτη καφέ και happenings.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η ethosEVENTS διοργάνωσε τα Coffee Business Awards #coba23, σε συνεργασία με το περιοδικό Coffee+Brunch και το portal coffeemag.gr.

Η λαμπερή τελετή #coba23 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso με φυσική παρουσία, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Φέτος, τα Coffee Business Awards έριξαν τους προβολείς τους στην πρωταγωνίστρια του φετινού event, Κολομβία, ως την Τιμώμενη Χώρα των #coba23! Και, για πρώτη φορά, άνοιξαν την αυλαία για τον Τιμώμενο Καφέ της διοργάνωσης, που για το 2023 ήταν ο ελληνικός!

Ο καφές της απόλαυσης, ο ελληνικός Αρχοντάκη κατέκτησε το GOLD AWARD TOP “GREEK COFFEE” ROASTER BRAND 2023.
Μεγάλη τιμητική διάκριση για όλη την Β.ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Σας ευχαριστούμε όλους, που από το 1973 μας εμπιστεύεστε, και αποτελείτε για εμάς την έμπνευση και το κίνητρο να συνεχίζουμε με ακόμα ποιοτικότερες προδιαγραφές για τη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων.

Web Design & Digital Marketing Consulting By Mene & Jo

ESPA Image εργαλ. ανταγ. αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχείρησεων
0
    Your cart
    το καλάθι είναι άδειοεπιστροφή στο κατάστημα